Забавления на Тасос

Забавления на Тасос

Като сравнително неопустошен от туризма остров, Тасос все още предлага възможности да се прекарат летните дни на брега на почти безлюдни малки заливчета. По западния бряг на острова има нелоши плажове в съседство със заспали рибарски селища като Скала Рачони, където човек има шанса да се докосне до автентичната гръцка атмосфера.

Но многобройните чужденци са донесли със себе си навиците си за почивка, така че оживените плажове в Лименас (Лиманаки, Глифада, Макриамос) са всичко друго, но не идилични местенца. Типичните курортни плажове в Пефкари, Потос и плажът Трипити край Лименаря в южната част на острова са по-скоро място за забавления с различни водни спортове, отколкото за истинска почивка. Същото важи за Голдън бийч (Хриси Амудия). Съседният на Пефкари Потос пък е направо за любителите на гръмката музика, адреналина и нощните забавления.

Ако все пак сте любители на по-динамичната и разнообразна почивка, Тасос определено има какво да предложи. Можете да опитате различни варианти на активен отдих и забавления и да се насладите на незабравими моменти на удоволствия и приключения.

Начало /  / Забавления на Тасос