карта на остров Тасос

Търсите спокойна почивка на топло място заедно с децата си. Да усетите морския бриз премесен с аромат на цветя. Кристално вода, чисти плажове и спираща дъха природа. Стягайте багажа, вземете всичко необходимо и тръгваме на път. Mясто е остров Тасос!

Почивка на крачка от дома!

Любопитна информация за климата, времето и плажовете на Тасос. Температура на морската вода на Тасос. Уеб камери от острова.  Добре дошли на о-в Тасос през Лятото!

разположен на няколко километра от континента (най-близка точка – Керамоти) и на около 20 км югоизточно от Кавала.

С какво може да пътувате до остров Тасос? До о-в Тасос през лятото можете да стигнете лесно и удобно, използвайки различни превозни средства. С личен автомобил, автобус, както и ще е необходимо да  използвате  ферибот от пристанището Кавала или  пристанището Керамоти. Фериботите са  през половин час и се стига за 40 минути. Създадени за комфортното пренасянето на пътниците и техните автомобили.

 

Разнообразието от хотели предлагащи All inclusive, студия, апартаменти, просторни вили. Всичко необходимо за вас и децата ви да прекарате почивката си по най-добрия начин. След настаняването, еуфорията е става все по-голяма при мисълта за красивите плажове, плуването в топлите води и семейните игри. Има голям избор от плажове които може да посетите, едни от известните на острова  са Макриамос, Пахис, Глифада, Нистери и още много други. Лесно и бързи ще намерите място за паркиране, както и всички плажове разполагат с чадъри и то на достатъчно разстояние един от друг.

Bellevue Apartments - хотел в КерамотиVilla Excelsior - хотел в КерамотиKeramoti Apartments - хотел в КерамотиVilla Bellevue - хотел в КерамотиАпартаменти на първа линия в Керамоти

А вечерите може да прекарате в разходки по малките улички  или на семейна вечеря с вкусни и неповторими морски ястия, наблюдавайки залеза изпълнения с прекрасни емоции отминал ден. Е, започнахте ли да приготвяте багаж, за да прекарате едно незабравимо лято 2018 на остров Тасос !?

Плажовете на Тасос

Температурата в момента в Тасос e 22 °C

Максималната температура за ДНЕС е 23 °C.
Утре в Тасос се очаква МАКСИМАЛНА температура от 24 °C Следващите няколко дни се очаква промяна в температурите като след 5 дни се очаква минималните температури да достигнат 18 °C, а максималните 20 °C

слаб северен вятър със скорост 5 km/ч

20 | 24 °C
20 | 24 °C
20 | 23 °C
18 | 20 °C
Начало